HÅLLBARA Profilkläder BORÅS

Välkommen till oss på Nixie & Friends – ett annorlunda profilföretag. Vår vision är att erbjuda moderna och hållbara profilkläder i Borås samt produkter genom en modern och tidseffektiv säljkanal. Vi anser att hela profilbranschen ligger långt efter andra branscher när det kommer till både hållbarhet och innovation. Vår ambition är därför att utveckla företags medvetenhet och förändra beteendet kring konsumtionen av hållbara profilkläder i Borås.

LIGG I FRAMKANT MED HÅLLBARA PROFILKLÄDER BORÅS

Profilera dig rätt! Kanske har du en logotyp som inte riktigt passar för profilprodukten du valt. Eller så vill du leka lite med ditt uttryck. Vi har kunskapen och erfarenheten av att, utan att riskera ditt varumärkes värde, utveckla koncept och idéer för att producera dina hållbara profilkläder i Borås på ett snyggt och spännande vis.

De flesta företag och organisationer världen över har idag en uttalad miljö- och/eller hållbarhetspolicy. Den kan vara väldigt grundläggande så som att göra smarta val på kontoret i form av grön el och minimera antalet pappersutskrifter. Den kan för ett varumärkesbyggande företag handla om att erbjuda ett miljövänligt sortiment som alternativ till det ordinarie sortimentet.

Inom profilbranschen har det hållbara tänket inte riktigt hunnit lika långt. Utbudet av miljövänliga, högkvalitativa och klimatsmarta. Vi på Nixie & Friends har ingen avsikt att vara med i det kriget. Vi vill inte vara billigast, vi vill vara bäst på moderna och hållbara profilkläder i Borås. Bäst för vår miljö och för våra medmänniskor världen över. Vi är helt övertygade om att det också innebär det bästa för ditt företags varumärke, både på kort och på lång sikt.

Våra kvalitets- och miljökrav

Alla produkter som du som inköpare hittar hos oss på Nixie & Friends är noga utvalda utifrån vår kvalitets- och hållbarhetspolicy, kort sammanfattat:

Produkten måste ha genomgått kemikalietester i enlighet med europeisk kemikalielagstiftning (REACH) för att säkerställa att inga förbjudna och skadliga ämnen finns kvar i produkten.

Fabriken som tillverkar produkten ska i största möjliga mån inneha certifikat för sociala rättigheter så som WRAP, BSCI, SA8000, Sedex, Fairtrade eller ISO-standarder. Om fabriken saknar detta ska en audit (fabrikskontroll) vara utförd det senaste året som motsvarar lägst FN Konventionen om mänskliga rättigheter.

Produkten skall i högsta möjliga mån vara tillverkad av förnybar eller återvunnen råvara för att minimera förbrukningen av jordens naturresurser. Produkten måste tjäna sitt syfte som profilprodukt och bör helst vara så pass innovativ och högkvalitativ att mottagaren sparar sina hållbara profilkläder i Borås minst ett års tid.

Vårt löfte

Ditt varumärke är det dyrbaraste du har. Nixie & Friends är garantin för att ditt varumärke förknippas med den kvalitet och den omtanke som det förtjänar.

Kontakta oss

Om du har andra frågor eller bara vill komma i kontakt, använd formuläret nedan eller maila oss direkt på info@nixie.se
    Välj fil