ETT ANNORLUNDA

PROFILFÖRETAG

 

Nixie & Friends syfte är att skapa hållbar och innovativ profilreklam, tillsammans med våra fantastiska kunder. Vi är starkt övertygade om att den hållbara lösningen är den bästa lösningen även i profilbranschen. Alltför ofta associeras vår bransch med slit och släng och detta kämpar vi för att förändra. Hos oss delar ditt varumärke centrum med vår fina planet, våra medmänniskor och våra efterlevande. Vi hjälper er hitta profilprodukterna som signalerar intern stolthet och extern beundran – med minsta möjliga miljöpåverkan. Stundvis kostar det en slant extra, men låga priser kostar också extra, någon annanstans i världen.

Om produkten du söker tillverkas nära dig, köp den där. Det tjänar vi alla på. Men finns den inte där, så lovar vi på Nixie & Friends att vi kommer lägga ner hela vårt hjärta för att hitta det du söker. Vi sliter mer än gärna av oss håret för att hitta ett paraply som är tillverkat utav återvunnen polyester pongee istället för att göra åt mer utav jordens ändliga resurser. Vi kommer dessutom säkerställa att paraplyet är producerad enligt humana villkor och inte innehåller några skadliga kemikalier.
Ditt varumärke är dyrbart – Nixie & Friends är garantin för att ditt varumärke förknippas med den kvalité och det uttryck det förtjänar.

Våra kvalitets- och miljökrav

Alla produkter som du som inköpare hittar hos oss på Nixie & Friends är noga utvalda utifrån vår kvalitets- och hållbarhetspolicy, kort sammanfattat:

Produkten måste ha genomgått kemikalietester i enlighet med europeisk kemikalielagstiftning (REACH) för att säkerställa att inga förbjudna och skadliga ämnen finns kvar i produkten.

Fabriken som tillverkar produkten ska i största möjliga mån inneha certifikat för sociala rättigheter så som WRAP, BSCI, SA8000, Sedex, Fairtrade eller ISO-standarder. Om fabriken saknar detta ska en audit (fabrikskontroll) vara utförd det senaste året som motsvarar lägst FN Konventionen om mänskliga rättigheter.

Produkten skall i högsta möjliga mån vara tillverkad av förnybar eller återvunnen råvara för att minimera förbrukningen av jordens naturresurser.

Produkten måste tjäna sitt syfte som profilprodukt och bör helst vara så pass innovativ och högkvalitativ att mottagaren sparar produkten i minst ett års tid.

Kontakta oss

Om du har andra frågor eller bara vill komma i kontakt, använd formuläret nedan eller maila oss direkt på info@nixie.se
    Välj fil