ROLIGA GIVEAWAYS FÖRETAG

Välkommen till oss på Nixie & Friends – ett annorlunda profilföretag. Vår vision är att erbjuda relevanta och hållbara profilprodukter genom en modern och tidseffektiv säljkanal. Vi anser att hela profilbranschen ligger långt efter andra branscher när det kommer till både hållbarhet och innovation. Vår ambition är därför att utveckla företags medvetenhet och förändra beteendet kring konsumtionen av profilprodukter. Om du är ute efter innovativa och roliga giveaways till företag så är vi säkra på att du kan hitta något alldeles speciellt för dig och dina medarbetare!

VI LEVERERAR ALLTID ROLIGA GIVEAWAYS FÖRETAG

Att hitta rätt presenter som passar många kan vara både svårt och tidskrävande – därför har vi på Nixie & Friends tagit fram en spännande blandning av roliga giveaways till företag som du och dina medarbetare med största säkerhet kommer att uppskatta. Vi hjälper dig att hitta accessoarerna, möblerna, produkterna och gåvorna som betyder något för såväl varumärke och mottagare som dig själv. Är det en gåva ser vi självklart till, om du så önskar, att den paketeras och levereras på ett inspirerande vis. Dessutom hjälper vi dig gärna att sätta profil på ditt event. Både genom att arrangera och leverera eventuella produkter. Nixie är ett annorlunda profilföretag. Vi bryr oss mer. Tänker mer. Vill mer.

 

Våra kvalitets- och miljökrav

Alla produkter som du som inköpare hittar hos oss på Nixie & Friends är noga utvalda utifrån vår kvalitets- och hållbarhetspolicy, kort sammanfattat:

Produkten måste ha genomgått kemikalietester i enlighet med europeisk kemikalielagstiftning (REACH) för att säkerställa att inga förbjudna och skadliga ämnen finns kvar i produkten.

Fabriken som tillverkar produkten ska i största möjliga mån inneha certifikat för sociala rättigheter så som WRAP, BSCI, SA8000, Sedex, Fairtrade eller ISO-standarder. Om fabriken saknar detta ska en audit (fabrikskontroll) vara utförd det senaste året som motsvarar lägst FN Konventionen om mänskliga rättigheter.

Produkten skall i högsta möjliga mån vara tillverkad av förnybar eller återvunnen råvara för att minimera förbrukningen av jordens naturresurser. Produkten måste tjäna sitt syfte som profilprodukt och bör helst vara så pass innovativ och högkvalitativ att mottagaren sparar produkten i minst ett års tid.

Vårt löfte

Ditt varumärke är det dyrbaraste du har. Nixie & Friends är garantin för att ditt varumärke förknippas med den kvalitet och den omtanke som det förtjänar. Ge dina medarbetare kvalitativa och roliga giveaways till företaget.

Kontakta oss

Om du har andra frågor eller bara vill komma i kontakt, använd formuläret nedan eller maila oss direkt på info@nixie.se
    Välj fil