julstämning julgåvor

Året som gått

Det är och har varit ett väldigt tufft år. Coronaviruset kom som en storm och lamslog större delar av världen. Miljontals människor har blivit svårt sjuka och många har gått förlorade i förtid. Många platser där vi normalt sett möts och interagerar som människor har inte varit tillgängliga och vi har fått visa större hänsyn och solidaritet mot varandra. Världsekonomin är hårt pressad och många företag har fått dra ner på växeln eller till och med lägga ned medan vissa verksamheter går som tåget. Ett väldigt tufft och udda år – minst sagt! Men nu sätter vi vårt hopp till ett kommande vaccin och hoppas att 2021 har ljusare utsikter.

Nixie & Friends plats i detta kaos är fortfarande densamma; att skapa hållbar och innovativ profilreklam. Vi vill aldrig hetsa till onödig konsumtion, men vi tror på gåvans kraft och vill gärna hjälpa er att hitta produkterna som just ni behöver. Produkter som är noga utvalda för att stärka ert varumärke, vårda viktiga relationer och signalera intern stolthet hos era medarbetare.

Nya varumärken till årets julgåvor

I år är vi lite extra peppade för julen då vi introducerar nya varumärken som vi verkligen älskar, bland andra: Meraki – ärlig hudvård med det bästa från naturen, Nicolas Vahé – högklassiga gourmetprodukter i lyxförpackning och House Doctor – inredning i skandinavisk design med avslappnad bohemstämning.

Håll utkik, snart presenterar vi årets sortiment med julgåvor för företag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *